Hölick Havsresort är den perfekta platsen för bröllop - här erbjuder vi allt inom gångavstånd.

Vigseln kan hållas i Hölicks kapell beläget uppe på berget vid lotsstationen med en fantastisk vy över havet eller utomhus på någon av våra vackra stränder. Planera gärna in bröllopsskålen ute i det fria.

 

Bröllopsmiddagen kan ni avnjuta på restaurang Verandan med utsikt över hav och Storsands strand. Vårt team på restaurang Verandan är rutinerade och kan skräddarsy den meny ni vill ha. Verandan är lämplig för upp till ca 65 gäster. 

Pris under sommarsäsong (20/6-13/8) för att abonnera Restaurang Verandan är 25.000 kr.

Under spa-säsong (då det inte är sommar-säsong) kan också Pool och Bar bokas för bröllop i de fall hela resorten bokas. Priset för att abonnera Pool och Bar är 25.000 kr.

 

Endast 5 min promenad från Verandan erbjuder vi boende till Era bröllopsgäster. Antingen i våra hotellstugor, designade Lagunenhus, självhushållsstugor eller i husvagn/husbil/tält på campingområdet.

 

 

Hölick Havsresort

Hölick ligger på Hornslandets Hudiksvall sydspets, 3 mil öster om Hudiksvall, och är en unik del av Sverige.


De vidsträckta stränderna och överraskande vackra natur bjuder besökaren på en unik blandning av sköna dagar på stranden och genuina naturupplevelser.

 

Vår butik med färsk mat, fiskerestaurangen i fiskelägret och den magnifika havsutsikten från restaurang Verandan bjuder in till njutbara kvällar med god mat och dryck.


Våra stugor håller hotellstandard och de nya Lagunenhusen har fått stor internationell uppmärksamhet för sin design och inredning.


På Hölick Havsresort vill vi ge dig någonting extra och vi planerar nu nästa fas med ytterligare ett antal arkitektritade hus.

 

Under lågsäsong och vinter kan vi erbjuda boende i våra nya Lagunenhus med utomhus-jacuzzi. En skön upplevelse oavsett väder.

 

Resorten är öppen från och med 1:a April och året ut.

 

Kontakta oss så berättar vi mera!

Vägbeskrivning

Hölick ligger 30 mil norr om Stockholm och ca 3 mil öster om Hudiksvall. Med tåg tar det ca 2 timmar med tåg från Arlanda. När du kommer till Hudiksvall ta avfart 3 kilometer norr om Hudiksvall. Följ skyltning Hornslandet/Hölick.

Hölick - en underbar plats för bröllop

brollop-kyss
brollop-kyss
press to zoom
Anti och Anders
Anti och Anders
press to zoom
brollop-blommor
brollop-blommor
press to zoom
Sea
Sea
press to zoom
kapellet
kapellet
press to zoom