top of page

Fiskeläget

Hornslandets gamla fiskelägen vid Kuggöarna, Arnön och Hölick har idag endast ett fåtal aktiva fiskare men miljöerna har bibehållits och är idag populära utflyktsmål.

Hölick Havsresort

Hölick ligger på Hornslandets Hudiksvall sydspets, 3 mil öster om Hudiksvall, och är en unik del av Sverige.


De vidsträckta stränderna och överraskande vackra natur bjuder besökaren på en unik blandning av sköna dagar på stranden och genuina naturupplevelser.

 

Vår butik med färsk mat, fiskerestaurangen i fiskelägret och den magnifika havsutsikten från restaurang Verandan bjuder in till njutbara kvällar med god mat och dryck.


Våra stugor håller hotellstandard och de nya Lagunenhusen har fått stor internationell uppmärksamhet för sin design och inredning.


På Hölick Havsresort vill vi ge dig någonting extra och vi planerar nu nästa fas med ytterligare ett antal arkitektritade hus.

 

Under lågsäsong och vinter kan vi erbjuda boende i våra nya Lagunenhus med utomhus-jacuzzi. En skön upplevelse oavsett väder.

 

Anläggningen är öppen från och med 1:a April och året ut.

 

Kontakta oss så berättar vi mera!

Vägbeskrivning

Hölick ligger 30 mil norr om Stockholm och ca 3 mil öster om Hudiksvall. Med tåg tar det ca 2 timmar med tåg från Arlanda. När du kommer till Hudiksvall ta avfart 3 kilometer norr om Hudiksvall. Följ skyltning Hornslandet/Hölick.

bottom of page