top of page

Nu blir det ännu roligare att åka till Hölick...

Vårt arbete med att skapa ett högklassigt sommar-resortboende fortsätter. Våra unika designhus tillsammans med våra hotellstugor samt nya duschar, toaletter och allmänutrymmen har fortsatt utvecklingen framåt. Nedan ser ni några av de största nyheterna 2018.

Lagunen spa - Pool & Bar

Ett unikt utomhus-spa med poolområde, jacuzzi och olika typer av bastu. Relax och poolbar. Läs mer >>

Trailfulnesshelg på Hölick 21-23 september 2018

Vad är trailfulness? Alla vi som älskar den svenska naturen i nästan alla årstider vet att sticka ut och springa eller vandra i den svenska skogen är mycket mer än själva löpningen – den ger oss närvaro i nuet och är renande för både kropp och själ. Det är inte tempo och prestation som är det viktiga, utan det är löparupplevelsen i naturen i sig som är målet. Vi kallar det trailfulness. Följ med på denna trailfulnesshelg så kommer dina framtida möten med naturen ge en ny dimension. 

Läs mer här >>

Äventyrsgolf

2017 stod vår nya äventyrsgolf-anläggning klar, i år har vi gjort förbättringar och ytterligare ett par hål. Den är gjord i en helt unik design för Hölick. Målsättningen med vår äventyrsgolfbana är att det ska vara roligt att spela oavsett väder och mer likt spelet kring green på en vanlig golfbana. Detta blev en av de roligaste sommaraktiviteterna i regionen 2017.

Tält/campingområde

Vi har tagit ned över 400 träd för att förbättra havskontakten och miljöerna för tältare och husvagnar och renoverat servicehusen - allt för att skapa förutsättningar för vad nästa generations campare förväntar sig av en högklassig anläggning.

I den andan har vi nu lanserat vårt nya koncept "The village" exklusivt inredda och 32 kvm stora tipi-tält. Prova en natt - gå på spa, ät gott på någon av våra restauranger, lägg dig under ett duntäcke när natten kommer och njut av en frukostbuffé vid havet. 

Yoga

I sommar kan ni komma och prova på yoga på stranden. Vi håller till på Ystan, vid dåligt väder så yogar vi inne på Hölick Havsresort. 
När: Lördagar 9:30-10:45 med start 2 juni-17 augusti. Vi möts upp vid receptionen på Hölick Havsresort 9:20 så går vi tillsammans till stranden.
Yogainstruktör: Lena Sundin. Internationellt certifierad kundaliniyogalärare.
Kostnad: 100 SEK kontant eller swish.Ingen föranmälan - drop in.

"Dessa yogapass mjukar upp höft, rygg och nacke, balanserar energiflödet i kroppen och stillar ditt sinne" - Lena Sundin

Vid eventuella frågor: info@holick.se

Välkomna!

SUP - Stå upp paddel

Prova att glida ut på havet. Vi har all utrustning för uthyrning - till och med våtdräkt vid behov. 

Senaste inlägg

bottom of page