Hölick Havsresort och Covid 19

Vi vill försäkra dig om att vi alltid prioriterar din säkerhet. Vårt unika läge längst ut på vackra Hornslandet och placeringen av våra boenden gör att ni här har möjlighet att bo avskilt och utan trängsel.

Vårt vackra utomhus SPA kommer att vara öppet, samtliga pooler och de jacuzzi som tillhör våra Lagunenhus är klorerade enligt folkhälsomyndighetens direktiv kring vilka nivåer av klor som ska tillsättas i pooler för att säkerställa att farliga bakterier och virus dödas.

Då vår önskan är att alla ska känna sig trygga genomsyras vårt arbetssätt av en stor flexibilitet, tex går det att beställa delar av menyn till ert boende från våra 2 restauranger.

Borden i våra restauranger är placerade med avstånd enligt rekommendationerna.

Avslutningsvis vill vi säga att vi självklart följer utvecklingen och folkhälsomyndighetens rekommendationer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker.

Hjärtligt välkomna till Hölick i sommar!

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och roliga nyheter! #holickhavsresort

Senaste inlägg
Arkiv